est. 2020OM POIVRE


Poivre blev grundlagt d. 31. december 2020

Galleriet kom til d. 11. maj 2022Mit navn er Olivia Ingemann van Rooij, og jeg vil gerne være med til at krydre folks hjem med unikt og anderledes grafisk kunst og illustrationer.


Når jeg ikke laver kunst og illustrationer, laver jeg grafik design i min lille tegnestue, van Rooij Design Studio – Så står du og mangler et spændende og særpræget logo, en lækker hjemmeside, eller måske en brochure, er du meget velkommen til at smide en besked den vej! 


Da jeg besluttede at starte Poivre, var det med et ønske om at dele mine værker, og være med til at krydre folks hjem med noget unikt og stemningsfyldt kunst til væggene; Men inden jeg kunne komme i gang, skulle mit galleri have et navn!


Jeg ville gerne have et navn og et logo som skilte sig ud fra mængden; som var finurligt og enkelt. Noget jeg kunne identificere mig med.


Derfor gik jeg i tænkeboks, og havde mange forkellige navne og idéer på tegnebrættet, men ingen af dem føltes rigtigt.


Det var først da min far foreslog 'Poivre' at brikkerne en efter en faldt på plads; ikke kun fordi 'Poivre' – det franske ord for 'Peber' – omfavnede mit ønske om at tilsætte lidt krydderi til folks hjem, men også fordi de midterste 4 bogstaver i 'Poivre' er OIVR, som er mine initialer. Pludselig blev ordet, på sin egen underlige facon, et ord jeg kunne resonere med på flere niveauer. 


Alle designs bliver tegnet af mig, og der vil løbende komme flere og flere til; både digitale tryk, men også originaler.


Jeg sætter en ære i at levere et æstetisk tilfredstillende produkt der kan bringe glæde til mine kunder, og jeg håber, og tror på, at der er nogle af mine værker der falder i din smag.